Ervaringen

(Om redenen van privacy zijn namen veranderd)

 

Vader van Naomi uit groep 8

Mijn dochter had in groep 7 en 8 te kampen met een rekenachterstand. Dit bracht voor haar veel onzekerheid met zich mee. José heeft haar op een zeer fijne manier begeleid. Dit heeft haar een flinke boost gegeven en mede daardoor voelt ze zich nu zeker op de middelbare school en is die rekenachterstand geen issue meer. Bedankt!

Moeder van Bas uit de brugklas

JeS! heeft mijn zoontje begeleid met begrijpend lezen.
Wat de school niet lukte, lukte José wel.
Op school zeiden ze hij kan het niet.... Bij José liet hij het zien dat hij het wel kon. Stapje voor stapje kon hij steeds moeilijkere Cito’s maken.
José doet haar werk met gevoel en dat is naar mijn idee zo belangrijk bij kinderen om het beste in ze boven te krijgen. 

Moeder van Sem uit groep 8

JeS! heeft onze zoon begeleid met rekenen. Elke week was het weer een feestje voor hem! Hij verheugde zich er echt op! José is oprecht geïnteresseerd in het kind. En kijkt samen met het kind wat er nodig is m.b.t. de ondersteuning.
Ook het contact met José heb ik als ouder als zeer prettig ervaren!

Moeder van Denise uit groep 8

Bij JeS! heeft mijn dochter 5 jaar begeleiding gehad op de basisschool met rekenen. Mijn dochter heeft dyscalculie. Mede door José is zij tot een HAVO-niveau gekomen. José werkt kindgericht, is geduldig en de communicatie tussen ouder, kind en leerkracht vond ik heel fijn.

Moeder van Eva uit 2 VMBO-T

Dank je wel voor de fijne coachings-gesprekken met ons meisje. Ze zegt dat ze het heel fijn vindt!

Moeder van Lars uit 2 HAVO 

Lars vond jouw begeleiding erg fijn. Ik vond het contact zelf ook erg prettig. Dank je wel voor je hulp en je complimenten over Lars!